ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
16124 site-uri aprobate
7355 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Afaceri si Economie


Dedurizare apa Prin activitatea noastra va oferim solutii complete in tratarea apei, la cele mai avantajoase preturi si cu cel mai bun raport pret/calitate.
www.aldosorali.ro

Ginseng (corean, siberian) tonic, imunitate, afrodisiac, memorie Blog de prezentare si informare despre ginseng. Radacina de ginseng rosu corean sau siberian consumata in mod regulat contribuie la sporirea randamentului fizic si mental, intareste memoria, tonifica sistemul nervos central si periferic, celulele nervoase, combate stresul, dezvolta imunitatea organismului, stimuland activitatea factorilor de imunitate, faciliteazÄ circulatia sangelui si insanatoseste sangele, actioneaza pentru intarirea si insanatosirea aparatului cardiovascular. Ginseng este planta cu cel mai puternic efect de reintinerire. Cercertari recent efectuate afirma ca ginsengul este un bun agent impotriva cancerului, precum si antioxidant, de combatere a fenomenelor de imbatranire. Ginsengul poate fi un remediu util in cazurile de diabet, reducand glicemia. Potrivit unei stravechi traditii, ginsengul este considerat si un eficient antireumatic. Renumita pentru proprietatile sale de afrodisiac (actioneaza asupra glandelor corticosuprarenale), radacina de ginseng a fost folosita mii de ani de catre chinezi si coreeni, care reuseau sa procreeze si la varste de 60 - 70 de ani. Ginseng este la fel de eficient pentru ambele sexe. Pe langa asta, contribuie din plin la randamentul mental, fiind foarte bun pentru stimularea memoriei si folosit deci cu mult succes de toate persoanele ce au nevoie de sustinere in perioadele de efort intelectual.
radacinadeginseng.blogspot.ro/

Tratament cu laptisor de matca; administrare laptisor de matca LÄptiÈorul de matcÄ este o secreÈie produsÄ de albine care este utilizatÄ pentru a hrÄni reginele, atât adulte cât Èi în stadiul de larvÄ. Este secretat în glandele albinelor lucrÄtoare, Èi folosit pentru a hrÄni toate larvele din colonie. LÄptisorul de matcÄ reprezintÄ hrana reginei stupului. Tot cu lÄptiÈor de matcÄ sunt hrÄnite Èi larvele, însÄ numai în primele trei zile de viaÈÄ, ulterior hrÄnindu-se cu miere Èi polen. LÄptiÈorul de matcÄ este o substanÈÄ secretatÄ de glandele hipofaringiene ale celor mai tinere albine, în zilele a Èasea Èi a patrusprezecea de viaÈÄ, substanÈÄ cu care va fi hrÄnitÄ matca Èi puietul în primele trei stadii de dezvoltare larvarÄ. lÄptiÅorul de matcÄ are, de asemenea, capacitatea de a stimula creÅterea nivelului testosteronului Åi motilitatea spermatozoizilor (viteza de deplasare). Cercetarea s-a realizat pe iepuri care, în prealabil, au fost supuÅi unor factori puternici de stres pentru a deveni infertili. O cura cu laptisor de matca dureaza o luna de zile si are un anumit pret.
produseapicolebio.blogspot.ro/

Transport persoane â Tran C&L Transport va ofera servicii de transport persoane, transport aeroport, inchirieri masini cu sofer la costuri imbatabile.
www.transport-direct.ro

Cum slabesti Serviciile sunt rezultatul generat prin activitati la interfata furnizor/client si prin activitati interne la furnizor pentru a raspunde cerintelor venite din partea clientilor. Insa, este foarte impo
cumslabesti.org/

Vreau sa slabesc Colaborand cu o vopsitorie in camp electrostatic, veti avea posibilitatea de a va bucura de o calitate superioara in ceea ce priveste procesul de vospire. Spunem acest lucru deoarece aceasta tehnica p
vreausaslabesc.eu

Brosteni Multe companii nu prea tin cont de importanta respectului pentru clienti si ajung in situatia in care se intreaba de ce nu au succesul dorit. In aceste conditii, ar trebui sa se puna in locul clientul
brosteni.ro

Incaltaminte din piele pe Little Shoes va ofera incaltaminte din piele pentru copii, cu talonet in interior. Produse romanesti de calitate.
littleshoes.ro/

Bucuresti 247 Performanta serviciilor primite din partea unei companii conteaza foarte mult, iar despre standardele de performanta, putem spune ca pot fi stabilite pentru diferite dimensiuni ale calitatii. In acest
bucuresti247.eu/

obiecte promotionale Obiectele promotionale personalizate reprezinta o optiune excelenta pentru promovare, cadouri corporate si nu numai... La noi veti gasi o gama foarte larga de obiecte si produse promotionale.
www.promotionale-print.ro