ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
16124 site-uri aprobate
8152 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Calculatoare


Software pentru afaceri Nexus Media, impreuna cu distribuitorii sai experimentati, bazandu-se pe experienta castigata in mii de implemantari din cele mai diverse domenii de activitate si in multiple cerinte particulare, ofera la nivel national solutiile integrate si la cheie.
www.nexuserp.ro

Calculatoare Second Hand Magazin online de calculatoare second hand, sisteme second hand, placa video second hand, placa de baza sh, hard disk sh, memorie ram sh, service pc laptop. La noi gasesti tot ce ai nevoie in materie de IT, la preturi mici.
www.samwise.ro

uatAhtjJUmtNtuHoj vdtjbC <a href=`http://tisgjslothxc.com/`>tisgjslothxc</a>, [url=http://gaooresimsnk.com/]gaooresimsnk[/url], [link=http://nubaebapqbxn.com/]nubaebapqbxn[/link], http://tdxslhsnates.com/
ljkizaazuade.com/

Oferte laptopuri Oferta de laptopuri noi pe care le recomand. Aici gasesti laptopuri ieftine,resigilate, accesibile la pret si cu performante bune. Deasemeni gasesti si reduceri de pana la 50%.Informatii si articole despre noutatile din lumea IT, laptopuri si calculatoare.
www.laptopuri-ieftine-noi.eu

Imprimanta color Evojet Office Imprimanta Evojet Office este singura imprimanta de birou din lume care imbina fiabilitatea, viteza de printare, costul scazut si calitatea printurilor.
evojet.ro

Laptop Screen LCD4LAPTOP vinde in toata Europa ecrane de calitate pentru marcile cum ar fi Acer, Advent, Apple, eMachines, HP, Dell, Medion, Sony, Toshiba, si Samsung, etc. Aceste ecrane sunt fabricate de companii
facebook.com/lcd4laptopuk

Service-uri de laptop din Romania Topul firmelor din Romania ce activeaza in domeniului reparatiilor de laptop. Inscrierea este gratuita iar listarea se face in functie de numarul de vizite. Membrii beneficiaza de link direct catre site dintr-un domeniu cu relevanta 100% service laptop.
www.topservicelaptop.ro

articole platite Platforma Aliada.ro a fost realizata special pentru a facilita colaborarea dintre bloggeri si advertiseri, astfel incat companiile sa poata beneficia de expunere sporita in mediul online si fiecare blogger sa isi poata monetiza site-ul, facand astfel exact ceea ce ii place, sa scrie.
aliada.ro

Service Laptop Specialisti IT efectuam servicii de reparatii calculatoare si reparatii laptop la domiciliul sau sediul tau. Astfel, oferim servicii de service calculatoare pentru desktop si laptop, instalam si configuram retele si dispozitive aflate in retea precum routere, switch-uri, access point-uri, instalam si configuram servere de linux si de windows in diverse versiuni
www.supercalculatoare.com

SoftCart Incarcari cartuse la sediul clientului. Cele mai bune materii prime. Preturi mici. Reparatii imprimante, se ofera garantie.
www.soft-cart.ro