ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
17364 site-uri aprobate
8755 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Educatie


Punctul critic – revista Punctul critic are o circulație națională și internațională, având un Consiliu științific alcătuit din personalități naționale și internaționale, acest lucru fiind o garanție calitativa asupra conținu
www.punctulcritic.ro

Gradinita privata Otopeni Grădinița ENGEL&BENGEL E-mail: info@engel-bengel.ro Tel: +40 747 BENGEL / 021 313 22 64 Adresa: Str. Belgrad 13 A, Otopeni, jud. Ilfov
engel-bengel.ro/

MakeUp Artist Manuela Gisca Scoala Krasnymask La scoala de make-up Krasny Mask urmarim ca cei care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul machiajului, sa isi gaseasca cu adevarat pasiunea pentru aceasta meserie. Sunt asteptati de traineri profesionisti.
www.krasnymask.ro

Cursuri Cosmetica Cursurilede cosmetica organizatede Cursuri Feminis se adreseaza persoanelor care isi doresc sa devina profesionisti in domeniul cosmeticii, in particular, si al frumusetii, in general. Informatiile vor fi structurate pe module, pentru a facilita asimilarea, iar teoria va fi sprijinita de foarte multa practica.
cursuri-feminis.ro/cursuri-cosmetica/

Educatia sexuala in scoli Acest portal imbina toate aspectele educatiei cu cele ale distractiei si sfaturilor utile astfel incat sa poata fi util atat parintilor cat si tinerilor scolari si liceeni.
www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/

Cursuri online facultati Daca iti doresti sa fii un student model, dar in acelasi timp ai nevoie se de bani ceea ce inseamna ca esti nevoit sa lucrezi, motiv pentru care de multe ori nu poti sa ajungi la toate cursurile.
www.studentie.ro/cursuri

Cursuri de calificare si Infiintat in anul 1999, centrul nostru de pregatire profesionala, are o experienta de peste 15 ani in organizarea de cursuri de calificare, cursuri de formare profesionala si cursuri de perfectionare
www.cppalexanders.ro

Curs barman Competentele dobandite in urma participarii la cursurile de specializare barman organizat de scoala de barmani BarAcademy Romania, asigura un nivel ridicat pentru cei care vor sa aleaga aceasta meserie.BarAcademy Romania este autorizata sa sustina si cursuri de specializare Barman Preparator.
www.baracademy.ro/curs-specializare-barman

Scientific Education ORG Open-Access Advantage: There are several advantages of open-access publishing, including increased visibility globally and, therefore, increased chance of your work reaching potential readers and user
www.scientificeducation.org

Gradinita particulara Gradinita Cartea cu Povesti va asteapta in Bucuresti, sector 2, la numai 200 m de statia de metrou Stefan cel Mare. Oferim program prelungit, meniu personalizat si cursuri optionale.
www.carteacupovesti.ro/