ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
17150 site-uri aprobate
8623 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Educatie


Atelier de prajiturit Atelierul de prajiturit va propune o serie de activitati educative si interesante pentru cei mici. De asemenea, venim in ajutorul vostru si cu mici cadouri pentru zile de nastere sau de nume.
atelierdeprajiturit.ro

Cursuri de calificare - UneltePentruDezvoltare.ro Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! Accepta provocarea de a fi si de a avea mai mult!
uneltepentrudezvoltare.ro

Scoala de stewardese UNIV Obtineceeaceuniinumesc `norocul` de care ainevoiepentru a incepe o cariera de stewardesa de succes!
www.universifly.com

Invata Germana Online Invata germana online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio. Site-ul include 33 de dialoguri, abecedar complet, 19 lectii pentru incepatori (toate cu suport audio), ghid gramatical si exercitii de gramatica rezolvate.
www.invatagermana.net

thinkit training We provides professional it courses with job placement and certification are offered by our training institute. our instructors conduct real time project training for all courses that java Training in
www.thinkittraining.in/

Petreceri copii Gradinita ofera un program echilibrat de invatare prin joaca, pentru dezvoltarea cognitiva, creativa, socio-emotionala si fizica a copiilor prin activitati corepunzatoare varstei lor. Noi oferim copiilor nostri atentia de care au nevoie.
www.lumeacopiilorploiesti.ro

Lectii-Virtuale.ro Lecții-Virtuale este o platforma educationala care ofera filme cu lectii de teorie si exercitii rezolvate precum si teste cu indicatii ce contin rezolvarea completa, pe pasi, la materiile Matematica
lectii-virtuale.ro

curs resurse umane iasi Centrul Aprendis organizeaza cursuri de formare profesionala Curs Inspector resurse umane Curs Contabil Curs formator Curs SSM Curs PSI
www.cursuri-iasi.ro

Jademy Suntem prima scoala IT de tip `coding bootcamp` din Romania. Oferim cursuri intensive de programare in vederea instruirii limbajului JAVA.
www.jademy.ro

Healthy fruits Ackee
www.ritafoodsandfruits.blogspot.my