ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
16311 site-uri aprobate
8096 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Educatie


Cursuri machiaj cu diploma atestata ANC/CNFPA Scoala de make-up Ramona Chirita organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati in Bucuresti, Brasov si Constanta. Se acorda diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA) si recunoscuta de Ministerul Educatiei.
www.scoalamakeup.ro

Cursevo Cursuri limba engleza si limba germana pentru copii adulti. Inscrie-te si convinge-te de eficienta Silent Way la cursuri engleza si cursuri germana la Cursevo!
www.cursevo.ro

Cursuri de Make-up Acest site se adreseaza persoanelor care doresc sa efectueze cursuri de make-up profesional, care doresc o cariera de make-up artist. Cursurile se desfasoara la sediul din Baba Novac, dimineata partea tehnica si dupa amiaza partea practica
www.manuelagisca.ro

Academia de muzica pentru copii : cursuri de pian, lectii de chitara, canto si vioara Music Academy sustine lectii de pian, lectii de chitara, cursuri de canto si de vioara pentru copii. Personal specializat si ambianta deosebita. Cursurile de pian se pot urma individual iar cursurile de chitara in cadrul unor grupe.
www.musicacademy.ro

Cursuri de calificare acreditate Iti oferim toate cunostintele necesare si o diploma recunoscuta in Uniunea Europeana. Vei invata de la formatori cu o bogata experienta, specializati in cele mai moderne tehnici si metode de infrumusetare a parului, tenului si a unghiilor.
www.cursuri-feminis.ro

Gradinita, Cresa, Afteschool Gradinita, Cresa, Afterschool, Gradinita de Vara, Scoala de Vara, program zilnic 08.00-19.00, curte 500 mp amenajata cu loc de joaca, bucatarie proprie, Bucuresti, sector 2, str. Profesor Ioan Ursu nr 29, zona Stefan cel Mare-Piata Gemeni-Bd.Dacia. Tel 0721786984
www.littleangels.ro

Academia de lucru la inaltime Safety Academy, Academia de Lucru la inaltime ofera cursuri de nivel superior pe baza unor programe de instruire standard sau personalizate in functie de industrie .
www.safetyacademy.ro

Cursuri Autorizate Vreti sa avansati in cariera? Firma Cursuriautorizate.eu va ofera o gama larga de cursuri de specializare, perfectionare si calificare profesionala autorizate ANC (fostul CNFPA)! Tarifele cursurilor noastre sunt cele mai mici din tara!
www.cursuriautorizate.eu

Intensa - Centru de train Diviziunea Centrului de Formare Profesional PN oferÄ cursuri interactive ofera aceastÄ instituÅ£ie care se axeazÄ pe libera discuÅ£ie dintre participant Åi lector. Barierele academice tradiÅ£ionale sunt
intensa.ro/

xCnomwTZF ipOO9t <a href=`http://kthpjlpcjmlx.com/`>kthpjlpcjmlx</a>, [url=http://mgsnzycpsist.com/]mgsnzycpsist[/url], [link=http://afaxynmptcfo.com/]afaxynmptcfo[/link], http://uamutoqldtiq.com/
nyjafkmnfnme.com/