ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
16917 site-uri aprobate
8486 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Educatie


MakeUp Artist Manuela Gisca Scoala Krasnymask La scoala de make-up Krasny Mask urmarim ca cei care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul machiajului, sa isi gaseasca cu adevarat pasiunea pentru aceasta meserie. Sunt asteptati de traineri profesionisti.
www.krasnymask.ro

Cursuri Cosmetica Cursurilede cosmetica organizatede Cursuri Feminis se adreseaza persoanelor care isi doresc sa devina profesionisti in domeniul cosmeticii, in particular, si al frumusetii, in general. Informatiile vor fi structurate pe module, pentru a facilita asimilarea, iar teoria va fi sprijinita de foarte multa practica.
cursuri-feminis.ro/cursuri-cosmetica/

Educatia sexuala in scoli Acest portal imbina toate aspectele educatiei cu cele ale distractiei si sfaturilor utile astfel incat sa poata fi util atat parintilor cat si tinerilor scolari si liceeni.
www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/

Cursuri online facultati Daca iti doresti sa fii un student model, dar in acelasi timp ai nevoie se de bani ceea ce inseamna ca esti nevoit sa lucrezi, motiv pentru care de multe ori nu poti sa ajungi la toate cursurile.
www.studentie.ro/cursuri

Cursuri de calificare si Infiintat in anul 1999, centrul nostru de pregatire profesionala, are o experienta de peste 15 ani in organizarea de cursuri de calificare, cursuri de formare profesionala si cursuri de perfectionare
www.cppalexanders.ro

Curs barman Competentele dobandite in urma participarii la cursurile de specializare barman organizat de scoala de barmani BarAcademy Romania, asigura un nivel ridicat pentru cei care vor sa aleaga aceasta meserie.BarAcademy Romania este autorizata sa sustina si cursuri de specializare Barman Preparator.
www.baracademy.ro/curs-specializare-barman

Scientific Education ORG Open-Access Advantage: There are several advantages of open-access publishing, including increased visibility globally and, therefore, increased chance of your work reaching potential readers and user
www.scientificeducation.org

Gradinita particulara Gradinita Cartea cu Povesti va asteapta in Bucuresti, sector 2, la numai 200 m de statia de metrou Stefan cel Mare. Oferim program prelungit, meniu personalizat si cursuri optionale.
www.carteacupovesti.ro/

AutoAMD - Scoala de soferi Bucuresti De la 1 martie 2015, Scoala de soferi AMD, sau AutoAMD, a fost preluata in intregime de o echipa noua, tanara, mult mai dinamica si cu un grad de profesionalism aflat la varful standardelor europene. Exigentele noului investitor, in concordanta cu nevoile unei scoli de soferi din Bucuresti, au dus la selectionarea unui personal deschis la solicitarile clientilor, care se poate adapta oricaror situatii pe care intructajul auto le poate impune pentru un rezultat optim.
www.autoamd.ro

Cursuri machiaj cu diploma atestata ANC/CNFPA Scoala de make-up Ramona Chirita organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati in Bucuresti, Brasov si Constanta. Se acorda diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA) si recunoscuta de Ministerul Educatiei.
www.scoalamakeup.ro