ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
17189 site-uri aprobate
8639 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Educatie


ANPMR Managementul Riscului este o componenta esentiala in managementul organizational reprezentand baza dezvoltarii unei strategii durabile pentru realizarea obiectivelor firmei.
www.anpmr.ro/manager-risc

LucrÄri de diplomÄ, teze Infoteze.com reprezintÄ o echipÄ de specialiÈti ce oferÄ servicii de redactare la comandÄ a tezelor de master, teze de licenÈÄ, teze de an, referate, proiecte de specialitate la toate domeniile!
https://www.infoteze.com/

DEX -DicÈionar explicativ Enciclopedie online si dictionar explicativ, cu termeni si definitii detaliate
https://enciclo.ro/dex/

Mall-ul tau online Se ocupa cu comercializarea produselor online
https://www.elibra.ro/

Cursuri de limba engleza Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat
https://www.brightkids.ro

brother printer offline Brother Printer Offline - Steps to Resolve Printer Offline Messages and obtain Instant Brother Printer Support over Call 24*7 if error messages will appear.
brotherprinterofflines.com

Germana.ro Germana.ro este punctul central al limbii germane în România, pe Internet (activitÄÈi Èi tabere pentru copii, cursuri online Èi offline, joburi, instituÈii de învÄÈÄmânt Èi culturÄ etc.)
https://germana.ro/

SprachZentrum SprachZentrum.ro - Centrul de GermanÄ Gutenberg - oferÄ cursuri de limba germanÄ pentru tineri Èi adulÈi, în Cluj-Napoca Èi în mediul online.
sprachzentrum.ro/

ÃnvaÈÄGermana.ro InvataGermana.ro oferÄ conÈinut de învÄÈare a limbii germane gratuit, precum Èi programe de învÄÈare a limbii germane, online Èi offline, pentru tineri Èi adulÈi, prin metode nonformale, eficiente Èi
https://invatagermana.ro/

TabÄra de GermanÄ TabaraDeGermana.ro oferÄ oportunitÄÈi de educare Èi formare a copiilor Èi tinerilor, precum Èi cea mai variatÄ ofertÄ de programe de învÄÈare a limbii germane pentru copii Èi tineri.
https://tabaradegermana.ro/