ibl
Adauga SITE
ibl
ibl

Statistici


27 de categorii
17715 site-uri aprobate
9427 site-uri asteapta aprobarea
ibl

Legislatie


Elaborare politici mediu In cadrul biroului de avocatura elaboram si promovam politici de mediu. Avocatul nostru se poate implica in procese legislative sau negocieri internationale referitoare la mediul inconjurator.
https://avocatbucuresti.org/dreptul-mediului/

Contact avocat Contacteaza un avocat in baroul Bucuresti care va ajuta cu redactare de plangeri catre politie, parchet, DNA, DIICOT sau instante de judecata. Asistenta juridica profesionala si onorarii corecte.
https://avocatbucuresti.org/contact/

Avocat drept sportiv Avocat drept sportiv ofera servicii juridice de asistenta si reprezentare in litigiile pe care le aveti. Putem sa va reprezentam in fata instantelor de judecata din Bucuresti in probleme disciplinare.
https://avocatbucuresti.org/drept-sportiv/

Avocat drept maritim Birou avocat Bucuresti cu experienta in litigii maritime. Avocatii nostri va pot apara interesele in fata instantelor in dosare legate de drept maritim, legislatie maritima si alte probleme specifice.
https://avocatbucuresti.org/avocat-drept-maritim/

Avocat drept civil Cabinet avocatura in Bucuresti presteaza servicii juridice profesionale civile. Avem multa experienta in drept civil intrucat avocatii nostrii au castigat un mare numar de dosare in procese juridice.
https://avocatbucuresti.org/drept-civil/

Avocat drept penal Firma avocatura Bucuresti va poate ajuta cu servicii juridice penale de inalta calitate. Sprijin juridic pentru procese penale sau dosare pe rol. Avocati specializati in drept penal cu experienta.
https://avocatbucuresti.org/drept-penal/

Servicii de avocatura Cabinet individual de avocat in Bucuresti ofera servicii de avocatura în cauze civile sau penale, tranzactii de afaceri si alte aspecte în care este solicitata consultanta juridica.
https://avocatbucuresti.org/domenii-juridice/

Cabinet avocat Un cabinet avocat este o entitate comercialã formatã din unul sau mai multi avocati care se angajeazã în practica legii. Serviciul oferit de un cabinet de avocatura este acela de a consilia clientii.
https://avocatbucuresti.org/cabinet-avocat/

Caut avocat Cauti avocat in baroul Bucuresti care ofera consultanta juridica, dar si reprezentarea clientilor in fata instantelor de judecata? Contacteaza un avocat din Bucuresti expert in drept penal si civil.
https://avocatbucuresti.org

Avocat Divort Bucuresti Avocat Divort Bucuresti. Cabinetul nostru de avocatura este specializat in servicii juridice complete de dreptul familiei: divort, custodia copilului, pensia alimentara, tagada paternitate, inregistra
https://www.avocatdivort.com.ro